Webp.net-gifmaker-4.gif

Bedrijfstrainingen gericht op teamkwaliteit en werkprocessen

Ben je op zoek naar bedrijfstrainingen waar je juist niet de hele dag aan het luisteren bent? Waar maar 1 koffiepauze is en je in een half uurtje een broodje naar binnen moet proppen? Aan het eind van de dag kom je thuis en heb je vaak geen idee meer waar de dag precies over ging…. Daarom kies ik als business coach voor een andere aanpak! Ik geloof dat je zonder een beetje fun niet kunt leren. Creativiteit, muziek, samenhorigheid en praktische leermomenten zijn daarom een vast onderdeel in alle bedrijfstrainingen die ik geef. Zo zullen jouw werknemers nog lang napraten over deze dag. Met een beetje humor en een gekke invalshoek op zijn tijd wordt elk probleem minder groot. Daarom maak ik graag gebruik van (inter)actieve werkvormen en trainingen. Door zelf te ervaren wat een andere aanpak voor jou betekent, leer en groei je pas echt! Bekijk mijn stories op Instagram om een inkijkje te krijgen in mijn werk en hoe ik jou kan helpen!

Waarom bedrijfstrainingen volgen?

Wil je de werkprocessen binnen jouw bedrijf of organisatie verbeteren? In de bedrijfstrainingen die ik geef komen onderwerpen aan bod die zowel voor teams als individuen bruikbaar zijn. Centraal staat dat we tot een plan van aanpak komen die voor jou werkt. Zo geef ik tips en tricks die je helpen om specifieke problemen op te lossen. Ze geven je voornamelijk ook een andere kijk op het vinden van oplossingen. In mijn bedrijfstrainingen staat een oplossingsgerichte benadering centraal. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat problemen ook oplosbaar zijn wanneer niet naar de oorzaken van de problemen wordt gezocht. Er wordt juist gekeken naar de uitzonderingen op problemen waardoor de teamkwaliteit naar een hoger niveau wordt getild. Ben je benieuwd welke bedrijfstrainingen passen bij jouw team? Ik bied jou de helpende hand. Mail naar info@howtosupport.nl of bel mij op +316 463 119 68.

Bedrijfstrainingen | How to support

Oplossingsgerichte aanpak staat centraal

De oplossingsgerichte aanpak die in mijn bedrijfstrainingen centraal staat zorgt ervoor dat je nieuwe kansen creëert voor jouw organisatie. Werken met deze aanpak zorgt ervoor dat problemen een stuk eenvoudiger, optimistischer en lichter worden. We zoomen in op wat ervoor zorgt dat het probleem niet aanwezig is. We kijken vooral naar momenten waarop het probleem zich niet of minder voordoet. Op deze manier wordt er gezocht naar praktische en werkbare oplossingen. Wil jij je team een positieve boost geven door middel van bedrijfstrainingen gericht op teambuilding? Of wil je een actieve, gezellige en leerzame trainingen aan bieden gericht op het team management binnen jouw organisatie? Neem direct contact mij op om een afspraak in te plannen. Mail naar info@howtosupport.nl of bel mij op +316 463 119 68.