Wendy 2 2020-001.jpg

Business coach en probleemoplosser

Wil jij van jouw bedrijf een succesbedrijf maken? Als business coach werk ik oplossingsgericht en bied ik jou de helpende hand door inzichtelijk te maken hoe jij waarde kunt toevoegen. Bij het runnen van een bedrijf kom je ongetwijfeld tegenslagen tegen. Ik geloof er in dat er voor ieder probleem een oplossing is. En vaak zit die oplossing helemaal niet in grootse dingen. Vaak zit de beste oplossing juist in iets heel kleins. Door op een andere manier te kijken word je weer onderdeel van de oplossing in plaats van onderdeel van het probleem. Van ingewikkelde plannen wordt natuurlijk niemand blij. Van resultaat daarentegen wel. Stap voor stap en succes voor succes komt er duidelijkheid en maken wij van jouw bedrijf een succesbedrijf. Wil je een kijkje achter de schermen in mijn werk met Instagram? Volg mij dan zeker op Instagram!

Als business coach reik ik jou een helpende hand

Om van jouw bedrijf een succes te maken ga ik samen met jou als business coach op zoek naar de heldere stip aan de horizon die jouw bedrijf onderscheidt van anderen. Dit wordt ook wel een BHAG genoemd en is een concreet en ambitieus doel die je over 10 jaar bereikt wil hebben. Een bedrijf dat een goede BHAG formuleert, merkt dat het beter in staat is om zich te positioneren (bij klanten, partners, nieuwe medewerkers), eenvoudiger prioriteiten kan stellen en sneller beslissingen kan maken. Soms is het lastig om zelf tot de kern te komen. Samen bereik je meer!

Helderheid creëren binnen jouw bedrijf

Droom je van dingen die je ooit wil bereiken of doen? Als je er geen plan voor maakt, wordt het lastig om deze doelen te bereiken. Het blijft een vaag idee en jouw stip aan de horizon wordt steeds kleiner. Laten we samen duidelijkheid, openheid en helderheid creëren om zo concreet voor ogen te krijgen wat jouw doelen zijn. Dit proces geeft jouw vrijheid en brengt je dichterbij je passie. Benieuwd wat ik voor jou als business coach kan betekenen? Voor elk probleem heb ik een passend aanbod ontwikkeld. Ook geef ik met regelmaat bedrijfstrainingen gericht op teamkwaliteit en werkprocessen. Bekijk direct de verschillende pakketten!

Voor elk probleem een passend aanbod

Ben jij op zoek naar een business coach die structuur kan aanbrengen binnen jouw organisatie? Iemand die meedenkt over het verbeteren van de teamspirit, team management en werkprocessen op de werkvloer? Kortom, ben jij op zoek naar een echte probleemoplosser? Laten we samen verbindingen maken en opzoeken! In mijn werkwijze ligt de focus op onderdeel worden van de oplossing in plaats van het probleem. Mijn ondersteuning is doortastend, resultaatgericht, praktisch en met een flinke dosis humor en plezier. Laat mij weten welke obstakels jou en/of je team in de weg staan en boek direct jouw intake!

8732d1_790c3b8519894430aaca0fb34d26d2be~