Het gezicht achter

Ik zal me eerst even voorstellen: 
Ik ben Wendy van der Laarse - Kaapaan, getrouwd en moeder van 3 kinderen. De afgelopen anderhalf jaar (Sept 2019-2020) ben ik vanwege de gezondheid van onze jongste dochter er even tussenuit geweest. Zoals jullie kunnen zien heb ik niet stil gezeten. 

Ik ben altijd bezig met verbindingen maken en opzoeken. Energie brengen en geven. Ik haal mijn energie altijd uit het ontzorgen van de mensen om me heen.

Waarom ik zo gepassioneerd ben in het verbeteren van de teamspirit en werkprocessen op de werkvloer?

Al vanaf jongs af aan heb ik altijd heel veel zorg met me mee moeten dragen. Ik ben opgevoed in een gescheiden gezin, met een moeder met Borderline en manische depressiviteit. Ook verloor ik op mijn 14de mijn beste vriendin. Deze vriendin kon niet om gaan met alle tegenslagen en koos voor een verdrietig einde. 
 

Ik heb ondanks de tegenslagen altijd geprobeerd om positief te blijven en altijd weer een uitdaging te vinden om met een lach mezelf te kunnen ontwikkelen en groeien. Met de juiste mensen om me heen die me hielpen opstaan als ik was gevallen, maakt dat ik iemand ben met een enorm doorzettingsvermogen. Want alleen is maar alleen. Samen bereik je veel meer. 

 

Met vallen en opstaan, stap voor stap en succes voor succes wil ik heel graag mijn positieve energie delen. Jullie leren kijken naar wat wel kan en niet meer stil staan bij de dingen die niet kunnen.  

Chocolade is mijn grootste probleem, want waarom kan ik dit niet in huis hebben zonder er stiekem van te eten?  

  " Want alleen is maar alleen. 

Samen bereik je veel meer. " 

Hoe ik te werk ga

Ik heb de afgelopen jaren geleerd hoe je tegenslag kunt gebruiken om te groeien. Hoe problemen en uitdagingen er juist voor kunnen zorgen dat je dingen anders durft aan te pakken. Voor elk probleem is een oplossing! Ik help je graag om weer onderdeel te worden van deze oplossing. Stap voor stap en succes voor succes. Mijn support is altijd doortastend, resultaatgericht, praktisch en met een flinke dosis humor en plezier.

Levensgenieter

& Ontzorger

Meer over mij

1 van mijn grote hobby’s is interieurstyling. Zo help ik geregeld familie en vrienden met het restylen van hun woning. Kinderkamer, woonkamer, slaapkamer, keuken, ik vind het allemaal leuk.

Verder ben ik fanatiek aan het sporten, ik wandel veel in combinatie met krachttraining. En tja als je van lekker eten en een drankje op zijn tijd houdt, plus niet van de chocolade af kan blijven, dan houdt het sporten je prima in balans!