How to Support is Live!

Het is zover, How to Support heeft zijn eigen website. Nu kunnen we pas echt aan de slag! Gepassioneerd in het verbeteren van teamspirit en werkprocessen op de werkvloer. Niet de WHY maar de HOE! De WHY is belangrijk daar begint het. En uiteraard ben je niks zonder WHAT. Want je moet natuurlijk wel wat te verkopen hebben. Maar het is ook wel handig om te weten ‘HOE’ je dat nou allemaal op een goede manier in de praktijk gaat brengen of verbeteren. En precies daar komen wij kijken.

sea waves GIF

Over Wendy


In 2020 heeft Wendy How to Support opgericht.

How to Support is gestart vanuit de passie van Wendy om elke tegenslag of probleem aan te pakken en op te lossen.


Sinds 2007 ben ik samen met mijn man Peter die een bouwbedrijf runt. Samen hebben we 3 kinderen. Ook daar komt mijn talent om problemen op te lossen heel vaak van pas. Ik ben een typische troubleshooter. Het is echt mijn tweede natuur.


"Waarom ben ik zo gepassioneerd in het verbeteren van teamspirit en werkprocessen op de werkvloer?"


Al vanaf jongs af aan heb ik altijd heel veel zorg met me mee moeten dragen. Ik ben opgevoed in een gescheiden gezin, met een moeder met Borderline en manische depressiviteit.

Ook verloor ik op mijn 14 mijn beste vriendin. Deze vriendin kon niet om gaan met alle tegenslagen en koos voor een

Verdrietig einde. Ik heb ondanks de tegenslagen altijd geprobeerd om positief te blijven en altijd weer een uitdaging te vinden om met een lach mezelf te kunnen ontwikkelen en groeien. Met de juiste mensen om me heen die me hielpen opstaan als ik was gevallen, maakt dat ik een iemand ben met een enorm doorzettingsvermogen. Want alleen is maar alleen. Samen bereik je veel meer.

Met vallen en opstaan, stap voor stap en succes voor succes wil ik heel graag mijn positieve energie delen. Jullie Leren kijken naar wat wel kan en niet meer stil staan bij de dingen die niet kunnen.


"Want alleen is maar alleen. Samen bereik je veel meer.”


"Hoe ik te werk ga?"


Ik heb de afgelopen jaren geleerd hoe je tegenslag kunt gebruiken om te groeien. Hoe uitdagingen en problemen er juist voor kunnen zorgen dat je dingen anders durft aan te pakken. Voor elk probleem is een oplossing! Ik help je graag om weer onderdeel te worden van deze oplossing. Stap voor stap en succes voor succes. Mijn support is altijd doortastend, resultaatgericht, praktisch en met een flinke dosis humor en plezier.


Aankomende weken leren jullie mij steeds beter en persoonlijker kennen. Nieuwsgierig? Hou de How To Blog in de gaten!

Support van Wendy?

Wacht niet en neem contact op!


Mailadres: info@howtosupport.nl

Telefoonnummer: +31646311968Wendy%20branding%20shoot%20november-026_

Hi, bedankt voor het lezen van deze blog!

Deze informatie deel ik graag met je om de basis te leggen voor een nieuwe kijk op probleemoplossingen. De oplossing is vaak makkelijker dan het lijkt!

Laat de informatie naar jou toe komen.

Thanks for submitting!

  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram