Welkom! Lees hier meer over de blog!

Waarom gaan we blogs schrijven en wat kun je hier allemaal verwachten? Lees in deze blogpost meer over de "why" en "how" van de How To blog.

market of clay pots

Wel grappig dat we bij de How To blog beginnen met een "waarom" vraag, maar het is wel fijn om te weten welke waardevolle informatie jullie hier kunnen vinden. Deze artikelen functioneren als een kijk achter de schermen bij How To Support en waar we ons plan van aanpak en methodiek op baseren.


"Voor wie is dit waardevol?


Allereerst is deze kennis waardevol voor iedereen, maar in het bijzonder voor ondernemers, teams en organisaties die werkprocessen willen verbeteren. We bespreken onderwerpen, die zowel voor teams als individuen te gebruiken zijn, om tot een plan van aanpak te komen dat voor jou werkt. Tips en tricks om specifieke problemen op te lossen, maar vooral om je een andere kijk te geven op het vinden van oplossingen."Hoe weet ik wanneer de nieuwe blogs online komen?"


Er komen meerdere blogmomenten in de loop van tijd. Om even in te komen beginnen we met één blogpost per maand, maar dat is maar het begin! Wil je weten wanneer de volgende blog online komt? Hou dan mijn LinkedIn en Instagram pagina in de gaten, óf schrijf je in voor mijn nieuwsbrief via de startpagina van mijn website. Hier zal ik aankondigen wanneer de volgende op de planning staat!

... om specifieke problemen op te lossen, maar vooral om je een andere kijk te geven op het vinden van oplossingen.Wendy%20branding%20shoot%20november-026_

Hi, bedankt voor het lezen van deze blog!

Deze informatie deel ik graag met je om de basis te leggen voor een nieuwe kijk op probleemoplossingen. De oplossing is vaak makkelijker dan het lijkt!

Laat de informatie naar jou toe komen.

Thanks for submitting!

  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram