Business Team

Expert in team management en team kwaliteit

Wil jij van jouw bedrijf een succesbedrijf maken? Als business coach werk ik oplossingsgericht en bied ik jou de helpende hand door inzichtelijk te maken hoe jij waarde kunt toevoegen. Bij het runnen van een bedrijf kom je ongetwijfeld tegenslagen tegen. Ik geloof er in dat er voor ieder probleem een oplossing is. En vaak zit die oplossing helemaal niet in grootse dingen. Vaak zit de beste oplossing juist in iets heel kleins. Door op een andere manier te kijken word je weer onderdeel van de oplossing in plaats van onderdeel van het probleem. Van ingewikkelde plannen wordt natuurlijk niemand blij. Van resultaat daarentegen wel. Stap voor stap en succes voor succes komt er duidelijkheid en maken wij van jouw bedrijf een succesbedrijf. Wil je een kijkje achter de schermen in mijn werk met Instagram? Volg mij dan zeker op Instagram!

Focus op HOE in plaats van de WHY

Wil jij van je team een echt team maken? Wil jij de kwaliteiten benutten om de mensen in jouw bedrijf/organisatie te laten groeien en resultaten laten boeken? Bij dit soort vraagstukken op het gebied van team management, focus ik altijd op de HOE in plaats van de WHY. Tegenslag kun je gebruiken om te groeien en problemen en uitdagingen zorgen er voor dat je dingen anders durft aan te pakken. Ik help jou en je team graag om weer onderdeel te worden van de oplossing. Vanuit mijn passie om elke probleem aan te pakken en op te lossen help ik je graag! Wil je weten wat de mensen die met mij hebben gewerkt te zeggen hebben? Lees hun ervaringen!

Team management | How to support

Pakketten gericht op kleine ondernemers en team management

Voor elk probleem heb ik een passend aanbod ontwikkeld. Ben jij een kleine ondernemer die behoefte heeft aan duidelijkheid en/of tegen obstakels oploopt bij het runnen van jouw bedrijf? Met 1 intensieve supportdag kijken we samen waar jij tegen aanloopt. Na afloop heb je een praktisch plan van aanpak in handen die is ontwikkeld op basis van jouw behoeften. Op het gebied van team management heb ik drie verschillende pakketten ontwikkeld. In de laatste twee pakketten zitten bedrijfstrainingen inbegrepen die gericht zijn op de probleemanalyse die we hebben opgesteld. Laat mij weten welke obstakels jou en je team in de weg staan boek direct jouw intake!